Trailer "MICHEL, acteur verliest de woorden"

Documentaire MICHEL, Acteur verliest de woorden. Bij acteur Michel van Dousselaere (Gent, 1948) is in 2014 een zeldzame vorm van progressieve afasie ontdekt; een hersenaandoening die het spraakcentrum aantast.

Hoe gaat hij om met het verlies van zijn woorden en daarmee zijn vak? Samen met zijn vrouw Irma zoekt hij nieuwe manieren om zich uit te drukken, scherp te blijven en op indrukwekkende wijze afscheid te nemen van zijn leven als acteur.

MICHEL, acteur verliest de woorden is genomineerd voor de Vlaamse Filmprijzen (Ensors) en deed mee aan de competitie voor de Gouden Kalveren.

Meer info: www.micheldefilm.nl

Documentaire "Leiderschap en lef"

leiderschapenlef

Wil je nav de documentaire in Pakhuis de Zwijger meer weten van mijn visie op leiderschap? Dan heb je de volgende mogelijkheden om dieper op dit onderwerp in te gaan.

Tweedaagse training Samen met Huib Koeleman (veranderspecialist en communicatiestrateeg) organiseer ik een tweedaagse training Leiderschap bij verandering.

boksen-en-leidersschap

Individueel Ontwikkelen van jouw stijl van leidinggeven. Dit is een training van 10 uur waarin ik verschillende werkwijzen gebruik: individuele gesprekken, 360 graden feedback, boksen en leiderschap, hoe presenteer je je door de acteur Michel van Dousselaere en de documentaire met de 19 portretten van leiders.

Macht, integriteit en cultuurverschillen Ik geef workshops over leiderschap met een door mij geproduceerde documentaire als uitgangspunt. Negentien portretten van leiders en managers rondom het thema leiderschap. Het geeft inzicht in gedachtes, ervaringen en meningen van mensen uit de commerciƫle, bestuurlijke, private en culturele sector rondom hetzelfde thema. Naast leiderschap komen er onderwerpen als macht, integriteit en cultuurverschillen aan de orde.

Op Maat Ik verzorg een op maat gemaakt programma over Leiderschap met de vijf portretten van Leiderschap & Lef als uitgangspunt.

Download boekje Leiderschap & Lef (PDF, 5,3MB)