INSPIRATIE

Je blikveld verbreden, nieuwe energie opdoen, alles weer laten stromen en creatiever worden. Kortom: op avontuur gaan. Door op nieuwe ervaringen te reflecteren leer je jezelf op een andere manier kennen. De Zaak Wijsman helpt je om uit je gebaande paden te treden en stippelt samen met jou een ontdekkingstocht uit. Ontmoetingen met mensen uit een andere wereld. Fysiek en emotioneel werken aan je energiebalans. Je staat open voor nieuwe ervaringen en en je kunt op je eigen creatieve manier verder gaan

COMMUNICATIE

Hoe kom je over, wat zeg je, hoe zeg je het? Luister en kijk je ook echt naar anderen? Bereik je je doelen wel? In sommige situaties is het effectiever een communicatiestijl in te zetten, die je niet van nature hebt. Genuanceerder of juist minder. Gericht op de ander of juist meer vanuit jezelf. Stevig of juist open. De Zaak Wijsman helpt je om inzicht te krijgen in jouw eigen stijl en helpt je om je communicatief repertoire uit te bouwen.

PRESENTATIE

Je geloofwaardigheid wordt maar voor een deel bepaald door wát je zegt. Hoe je het zegt, waarom je het zegt en wat je daarbij uitstraalt zijn minstens zo belangrijk. De Zaak Wijsman helpt je je eigen podium te betreden en je boodschap met impact over te brengen naar anderen. Tijdens een toespraak, voordracht of gewoon in het onderling contact.

TALENTONTWIKKELING

Je kiest ervoor een belangrijke competentie verder te ontwikkelen. Of je wilt graag hulp om te kijken wat je nou allemaal in huis hebt. Wat laat je nog onbenut? Zit je wel op de juiste plek? De Zaak Wijsman biedt je een traject om jouw talenten en competenties verder te ontwikkelen, meer inzicht te krijgen in wat je kunt en hoe je  zelf de regie kunt pakken om je verder te ontwikkelen.

DOCUMENTAIRES

Tekst volgt.