IRMA WIJSMAN

01irma

Drijvende kracht achter de Zaak Wijsman is Irma Wijsman. Irma is een ervaren trainer en coach van leiders, managers, professionals, teams en talenten. Als ex-topsporter en theatermaker helpt zij mensen vanuit hun eigen kracht fysiek en mentaal in beweging te komen. Ze blijft scherp in complexe situaties, maakt de kern ruisvrij en blijft daardoor gefocust op de oplossing. De Zaak Wijsman werkt niet alleen. Ze schakelt partners in die meewerken vanuit hun eigen achtergrond en ervaring.

HUIB KOELEMAN

13huib

Adviseert al 25 jaar organisaties over interne communicatie. Hij gelooft niet in dikke rapporten, maar wel in goede analyses en een ' hands-on’ aanpak. Hij is een expert op het gebied van verandercommuniciatie en social media. De Zaak Wijsman heeft samen met Huib een tweedaags programma ontwikkelt over leiderschap waarin de documentaires van De Zaak Wijsman een belangrijke rol spelen.

MARCEL SCHNEIJDER

14marcel

Manager Zorg voor de Gemeente Amsterdam. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende. Zowel in de profit als in de non-profit sector. De Zaak Wijsman geeft samen met hem de workshop "leiderschap in een veranderende organisatie".

BERT HERBERIGS

03bert

Communicatiestrateeg pur sang met veel ervaring in politiek en bestuur, landelijk en lokaal. Pakt altijd de afstand en combineert dat met een schat aan kennis over de maatschappij. Die combinatie maakt dat hij altijd kan helpen verbindingen te leggen. Hij helpt om effectiever te operen in een complexe omgeving. Hij houdt je scherp op het belang van een heldere boodschap.

CARLA VAN LAER

04carla

Manager in een complexe omgeving op het snijvlak van publiek en privaat. Is scherp en analytisch. Bruggenbouwer met improvisatietalent, brengt complexe problematiek terug tot de essentie. Confronteert professionals in trajecten met hun verantwoordelijkheid voor hun denken en doen.

MICHEL VAN DOUSSELAERE

05michel

Werkt nu ruim 30 jaar als acteur, regisseur en docent. Zijn specialiteit: het analyseren van teksten en je helpen geloofwaardiger te worden in je presentatie. Zijn motto: weet wat je zegt, hoe je het zegt en vooral waaróm je het zegt.

MARIËLLE DE GROOT

07marielle

Is van oorsprong econome en werkt nu als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijfster. Specialiteit: ziet altijd het totaalplaatje en komt tot de kern.

MARGOT VOS

08margot

Fotograaf. Heeft de portretten gemaakt van de documentaires van De Zaak Wijsman.

JOSEPH SCORSELO

09joseph

Internationally recognized coach with twenty years experience in personal and professional development. Associate met Zaak Wijsman specialized in Leadership training, team development, communications, management and staff assessments. “If you commit to your goals and are willing to alter your behaviors, actions, and attitudes, you can succeed at whatever you choose in life…”

PATRICK MINKS

10patrick

Onafhankelijke filmmaker. Director/Screenwriter/Editor. Heeft de editing gedaan voor de eerste documentaire Leiderschap van De Zaak Wijsman en voor de tweede documentaire Leiderschap & Lef heeft hij zowel beeld & geluid als de editing gedaan.

EDWIN DONDERS

11edwin

Onafhankelijke filmaker, director of photography. Heeft in beiden documentaires van De Zaak Wijsman beeld & geluid gedaan.

MARCO BAKKER

12marco

Zelfstandig internet en Apple specialist. Luistert, denkt met je mee en is tegelijkertijd al weer een paar stappen verder. Niets is onmogelijk en zoekt altijd naar de perfecte oplossing.