TRAINER | COACH

De Zaak Wijsman is er voor leiders, managers, bestuurders, professionals en aanstormend talent. Mensen die weten dat de gangbare aanpak vaak niet werkt. Dat wijsheden uit boeken te weinig helpen om organisaties écht te verbeteren. De Zaak Wijsman helpt het beste uit jezelf, de medewerkers en de organisatie te halen. En als organisatie flexibeler, klantgerichter, innovatiever en meer lerend te worden. Ze biedt geen standaard coaching en trainingen. Na een zorgvuldig vooronderzoek, maakt ze voor jouw vraag een training | coaching op maat.

LEIDERS

Deze tijd vraagt om echte leiders. In het bedrijfsleven, bij de overheid en in het politiek bestuur. Leiders die de regie houden in complexe processen en daadwerkelijk boven de materie staan. Autonoom kunnen opereren en toch effectief communiceren. Overtuigend en prikkelend zijn en zo mensen echt méé krijgen in veranderingen. Knopen kunnen doorhakken en ook beslissingen durven nemen die minder leuk zijn. De Zaak Wijsman helpt je je leiderschap verder uit te bouwen. Zoekt met je naar creatieve manieren om je blikveld te verbreden. Met taal, beeld en beweging. Zorgt voor inspiratie door ontmoetingen met mensen uit andere vakgebieden. Ieder traject is anders, want toegespitst op jouw persoonlijke vragen en uitdagingen.

MANAGERS

Hoe houd je overzicht en de regie? Hoe bewaak je de rode draad en geef je toch ruimte aan je mensen, zodat je team haar resultaten bereikt? Hoe stuur je processen aan in plaats van adhoc reageren op ontwikkelingen? Hoe stevig kun je zijn, maar ook hoe zacht? De Zaak Wijsman helpt je het onderste uit de kan te halen.

JONG & VEELBELOVEND

Je hebt het in je. Je kunt ver komen. Maar hoe pak je dat aan, hoe speel je het spel? Hoe zorg je ervoor dat je bij jezelf blijft in je ontwikkelingspad en niet ergens blijft steken? Dat je op plekken komt waar jouw talent tot zijn recht en tot ontplooiing komt? De Zaak Wijsman helpt je hiermee op weg.

PROFESSIONALS

Je vakkennis is helemaal op orde. Je uitdaging is om strategischer en tactischer te werk te gaan. Overtuigender te worden in je presentatie en communicatie. Autonomer opereren en meer verantwoordelijkheid pakken: een regisseur van processen die tot resultaat leiden, ook zonder hiërarchische bevoegdheid. Je wilt er bovendien voor zorgen dat je geïnspireerd en met veel energie je werk kan blijven doen. De Zaak Wijsman kan je helpen de volgende stap te maken in je ontwikkeling en top professional te worden.

AFDELING & ORGANISATIE

Een nieuwe structuur en gestroomlijnde processen. Vaak wordt de cultuurverandering, de mentaliteit die nodig is er een succes van te maken, vergeten of onvoldoende geadresseerd - eilanden binnen de organisatie blijven. Bestaande en in het gunstigste geval nieuwe kokers versmallen nog steeds het blikveld en bepalen het gedrag. Problemen worden weer 'over de muur' gegooid. De Zaak Wijsman helpt met het ontwikkelen van een andere cultuur van samenwerking. Een nieuwe mentaliteit waarmee ieder individu en iedere afdeling zich er van bewust is een belangrijke schakel te zijn binnen het grotere geheel en daar ook naar handelt.